ABANT EINDHOVEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 607 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Abant Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

2 feb 2023 om 20:49 Tip is om op locatie te eten,of je moet het zelf willen opwarmen,wat wel aan bepaalde gerechten de smaak verloren laat gaan,tevens was de baklava geen aanrader
29 jan 2023 om 21:25 Eten was goed maar niet super en bezorging ok, 50 minuten ongeveer.
24 jan 2023 om 19:22 Wat een kauwgum pizza, en meer dan 90 minuten zitten wachten. Lauw en geen artisjokken, die verkochten ze niet meer maar haal dat dan van je menu af? Nooit meer.
20 jan 2023 om 22:30 Food was delicious. Could have been a bit faster though. The dishes were correct, as we ordered. Definitely recommend the restaurant.
20 jan 2023 om 20:51 Eten is prima, maar de bezorging is een uitdaging. Wellicht is gewoon afhalen een betere optie? Op 6 minuten na 2 uur op twee straten afstand
15 jan 2023 om 22:31 Eten zoals gewoonlijk lekker. Bezorging gelukkig een keer rond de afgesproken tijd.
14 jan 2023 om 20:01 Altijd top !!
23 dec 2022 om 19:35 Was egt lekkr en zeker herhalingen .waard .da kjewel voor jullie hard qerk.
23 dec 2022 om 16:08 Super slechte service. Wij hebben half 6 besteld en de eten kwam pas om 8 uur. Wij hebben 2.5 uur gewacht en 2 keer zelfs contact opgenomen. Ze hebben niet eens zelf iets laten weten. De eten zag er niet uit alsof het even snel hebben ingepakt.
23 dec 2022 om 11:22 Eten goed en lekker, maar voor 2e keer op rij kwam bestelling half uur later dan in eerste instantie aangegeven.
22 dec 2022 om 21:15 Erg jammer het eten was 35 minuten later dan de geselecteerde bezorgtijd.
21 dec 2022 om 20:29 Altijd heerlijk !!