ABANT EINDHOVEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 575 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Abant Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 20:32 Was wederom heerlijk
17 sep 2022 om 18:45 Op tijd, vriendelijke bezorger en het eten was heerlijk!
11 sep 2022 om 11:21 Erg lekkere kapsalon, goede verhouding vlees-friet-salade en goeie knoflooksaus (niet kant en klaar uit een fles). De pizza smaakte ook prima. Ik haal ook wel eens af bij abant en het valt me altijd op hoe netjes en schoon het daar is. Top tent!
9 sep 2022 om 22:33 Weer netjes op tijd bezorgd en lekkere kapsalon en lachmacun.
3 sep 2022 om 16:24 De mensen die ik sprak waren aardige mensen. Toch kan ik helaas niet anders dan een laag cijfer geven. Na ong. een half uur (ipv de beloofde 10 minuten) was de pizza klaar. Bij thuiskomst bleek de pizza (-bodem) niet goed doorbakken.
30 aug 2022 om 21:22 super moet wel super blijven jongens.....
27 aug 2022 om 19:39 Top !! Zoals altijd !
26 aug 2022 om 19:47 Mijn bestelling werd pas na 2 uur wachten bezorgd, deze tijd kun je niet eens aanklikken bij het maken van een beoordeling. Ondanks het lange wachten was het eten nog wel warm, maar helaas ook met vet doorweekt wat het geheel taai maakte.
23 aug 2022 om 21:28 Bestelling al voor de tweede keer achter elkaar niet ontvangen. Nooit bestellen hier, alleen maar problemen. Als je wil eten bij Abant is mijn tip: ga dan naar het restaurant en bestel niet online!
23 aug 2022 om 20:59 Eten was zoals altijd prima, maar bezorgtijd van bijna 2 uur is niet ok. Bestelling was daarnaast ook niet compleet. Dit werd na een telefoontje gelukkig wel snel opgelost.
21 aug 2022 om 19:34 Zeer slecht je betaald voor een schotel en je krijgt bakje met weinig vlees weinig frietjes uiteindelijk vlees echt kruimels waren het geen aanrader
20 aug 2022 om 19:36 2 saatte geldiginemi yanayim , kiymali pideniz çok kötû çöpe attım. Allah affetsin